Jack & Finn Harries

jack & finn hade nyss en liten younow chat. hahah dom är bäst.
finaste tvillingarna på denna jord typ

A simple equation with no complication

mcfly's musikvideo för deras nya singel 'love is easy' släpptes idag och hur jävla gullig är den inte? älskar hur de återskapar sina tidigare album, några singlar och andra minnen. åh herregud vad jag älskar dom asdfghkjdsf

Impericon never say die tour

igårkväll var ju jag och käraste jennifer på impericon never say die tour där 8 band skulle spela (dock spelade bara 7, varför vet jag ej) men jag gick mest för blessthefall och we came as romans. blev lite halvt failat dock för det blev över en timme försenat så vi fick stå där ute vid korridoren (ni som varit på frysen förstår) i seriöst över en timme. man ville ju dö litegran.

banden var iallafall asgrymma och även fast jag inte hade lyssnat på de något innan så tyckte jag att for the fallen dreams och obey the grave var asgrymma. så dem har jag börjat lyssna mer på nu. sen var ju såklart blessthefall och we came as romans grymma med! high fivade beau samt rörde hans svettiga hår, det var mys.
eftersom giget började mycket senare än vad de skulle och att det var så många band så slutade de inte förräns vid halv ett vilket betydde att jag inte var hemma förräns ca halv två.. lagomt kul när man ska upp till skolan halv sju, hahah men det är det värt!
efter giget träffade vi ingen mindre än lou cotton.. och ja jag ser ut som någon slags jättepadda, I know.

I will try my best to find a smile

and I will close my eyes and say 'I'm not afraid'. 

Alla dessa youtubare..

idag är det söndag och för alla som subscribar på vissa youtubare på youtube så vet ni att det betyder många nya videos. och så la sam pepper upp en video på hans nya lilla kattunge. alltså något gulligare får man ju leta efter. ge mig den! och honom också för den delen... 


och för två dagar sen la danisnotonfire ut en video tillsammans med harries tvillingarna.. åh ni skulle bara sett fangirlandet som pågick när jag såg att det hade gjort en collaboration, herremingud. liksom den mest perfekta kombon någonsin. 
kan jag bara få dom allihopa eller?

Finast är dom













Understanding what we've grown to be


4 dagar tills jag ska se we came as romans, blessthefall och massa andra band. åh vad jag längtar!

Förkyld som ett jävla as


Falling in love

waking up to people talking, and it's getting later every morning, then I realise it's nearly midday and I've wasted half my life, don't throw it away, saying every day should be a new day, to make you smile and find a new way, of falling in love, I could've fallen in love.


Pardy 'ard

sitter i skolan och har precis börjat ljudproduktionslektionen. dock är vi bara fyra stycken här just nu, haha. orkar verkligen inte med den här dagen. skitväder, har ont i huvudet och absolut ingenting att göra i skolan, så man kan undra vad jag gör i skolan egentligen.. håller elina sällskap, that's why. jag är en snäll vän.

random bild arå.

Post gig depression

dagarna rullar på typ. blir oftast på ganska konstigt humör dagarna efter jag varit på konsert. typ post gig depression fast det går ut över det vanliga livet också, haha. fick iallafall unsaid things igår och herregud säger jag bara.. bästa boken jag någonsin läst. förklarade så otroligt mycket och det fick mig att älska mcfly ännu mer. faktiskt rätt så stört att jag bara älskar dom för varje dag som går.. trodde jag nått toppen av besatthet runt 2008 någon gång men ack så fel jag hade. läste btw ut hela boken igår. över 300 sidor på 6 timmar inklusive middagspaus. ganska så bra gjort om ni frågar mig.


You shout so loud but all I hear is silence

architects, while she sleeps & heights var ju bara för grymma igårkväll! hade aldrig varit på debaser i slussen förut så blev lite halvt shockad över hur litet det var, men det var awesome eftersom då var man skitnära banden! så finaste ali dino stod över mig i stort sett hela tiden under architects set. han och tom bro fistade mig och fick även röra lite på sam och loz (under while she sleeps då). nä, för jävla grymt var det!



idag har jag dock haft skapligt ont i kroppen, lite random blåmärken här och var och min nacke dödar.. men är det gig så är det!

Learn to live

architects, while she sleeps & heights ikväll med jennifer. blir fjärde gången vi ser architects men första gången som headline, fucking TAGGA!!!

It's not always easy but I'm in forever

har sån där dag då jag bara lyssnar på mcfly, tittar på massa videos osv och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen för jag älskar dom så mycket.. så är jag i stort sett varje dag dock men ibland har jag dagar då jag är lite extra 'emotionell'. så här är några videos som alla borde kolla på bara för att liksom.

alltså titta bara på dom.. hur söta är dom inte? herregud, danny är ju fan yngre än vad jag är nu där! 


lätt en av världens bästa låtar. by miles. så jävla fin! och historien bakom och danny är så fin och har en röst som en gud och åh! sen vill man ju bara dö över hur otroligt stolt tom ser ut under hela låten. och när han ställer sig och klappar på slutet, aw


när jag först blev ett fan av mcfly 2006 så tittade jag på den här videon säkert minst 20 gånger per dag. och det kan faktiskt vara den här videon som gjorde att jag blev stört kär i dougie. älskar hans blyga lilla jag och hur han kollar upp på danny hela tiden för stöd och ba åh


det är fysiskt omöjligt att lyssna på denna låt utan att bli tårögd. tom skrev låten till en början om bandet 'another year over and we're still together, it's not always easy but I'm in forever', men sen så blev det en kärlekslåt istället. men den handlar fortfarande om mcfly och jag bara älskar hur de har ändrat texten till 'it's not always easy but mcfly's here forever'.. tror ungefär varenda jävel blir tårögd under konserterna just då, inklusive mcfly själva


live versionen av den här låten är också en sån där låt man inte kan lyssna på utan att vilja fälla en liten tår. får mig bara och tänka på hammersmith tidigare iår då jag och elin såg mcfly. så låten får mig och sakna det och elin så otroligt mycket

JAG ÄLSKAR MCFLY SÅ MYCKET ATT JAG AVLIDER HJÄLP MIG


btw, ifall någon undrar så kan jag ju tala om att jag fortfarande inte fått 'unsaid things' (mcfly's bok).. men tror ni jag dör eller? vill ba ha den NU. och den har tydligen varit i danmark i typ fyra dygn nu, skicka den förfan!!!!

Mitt liv

en av de youtubare som jag följt längst är danisnotonfire och det är så sjukt hur jag kan relatera till ungefär varenda video han gör. känns som han pratar om mig i varje video typ hahaha. det här är hans senaste video och det är typ exakt såhär jag känner/gör som det hardcore mcfly fan jag är.

Running the world, it's the time of our lives, baby we will never die, cause we're the young, we're alright


Keep it on the inside this time

har typ halvt varit deprimerad och jävligt glad på samma gång idag. nejmen, när jag åkte in till skolan idag så läste jag en ny artikel om dougie. och för er som läser min blogg men inte riktigt har koll på mcfly så kommer detta bli väldigt förvirrande men whatevz. där stod det iallafall om hur han hade försökt ta livet av sig precis innan han blev skickad på rehab. blev så jävla shockad och ledsen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. var seriöst bara några sekunder ifrån att börja storgråta på tunnelbanan. visste ju att han var deprimerad och vissa av hans problem men att han var så nära att ta livet av sig.. kändes ungefär som den där kvällen för snart två år sedan (fast lite värre) då jag gick in på twitter och tom hade skrivit en tweet om hur dougie precis hade åkt in på rehab. fick världens klump i halsen och kände mig helt tom typ. 
är så otroligt glad och stolt över honom att han lyckades komma ut ur det där och mår bra nu. vet inte riktigt vad jag skulle göra om det hände honom något.. min lilla dougie som jag varit kär i sen jag var 11.. 
älsklingen.. ♥

Idag var en bra dag

som rubriken säger så har jag haft en bra dag idag. tisdag betyder att man slutar tidigt (11.40) och sista 40 minutrarna har vi mentorstid varannan vecka och idag var en sån vecka vi hade det. tror vår mentorsgrupp är den enda i hela skolan som tycker det är roligt, det är ju fan bäst och gruppen är myyys. linn hade med sig en morotstårta som vi tvåor och treor (ettorna suger och får ha sin egen mentorstid) åt upp och småpratade medans. den var så jävla god, bra jobbat linn g!!! vi hade det så trevligt att vi till och med satt kvar en halvtimme efter vi slutat och pratade, haha. 

efter skolan drog jag och johanna med till linn n (så jobbigt när folk har samma namn) och hängde där ett tag innan vi gick runt i evigheter inne i stan och sedan käkade sushi. mysig dag, mysiga vänner, topp!
en glad linn och en filosofisk erik för någon månad sen.

Joseph Sugg

som några kanske vet så följer jag otroligt många youtubare, få svenskar men otroligt många britter. en av mina favoriter är thatcherjoe som är zoella's (en annan youtubare som jag följt länge) bror. han började inte göra videos förräns några månader sedan men han har varit med i ganska många av zoella's videos så jag har sett han där.. och alltså herregud hur kan man vara så snygg? heta jävel.. rolig är han också.

stanna vid 2:52, hahah gulle.

I'm a walking travesty

hade ju inte världens bästa morgon idag kan jag ju tala om.. började med att jag endast fick ungefär 3 timmars sömn, såg ut ungefär som shrek även fast jag hade fixat iordning mig och så fick jag reda på att mamma på något vis hade fått med sig min plånbok med mitt matkort och alla mina pengar med sig. så då fick jag reda på att jag inte skulle kunna käka lunch i skolan, kult. men eftersom jag har så fina vänner så fick jag låna pengar av dom.

otroligt skönt att inte ha några viktiga inlämningar så att jag bara kan ta det lugnt hela kvällen utan att stressa för några uppgiter till skolan. efter middagen ska jag titta på casper möter wendy och senare ikväll är finaste danny jones på tv. men nu ska jag käka!
random bild jag redigerade, javisst.

Six months

för exakt 6 månader stod jag och elin inne i hammersmith apollo i london och väntade på att finaste mcfly skulle komma ut på scen. har nog aldrig varit så lycklig. saknar mcfly, london och elin så otroligt mycket.

You bleed just to know you're alive


Dave Grohl ♥


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some kind of madness

aloha! ganska så ovärd dag. åkte till globen och väntade på mamma vid tre men fick sitta och vänta i mer än en halvtimme så jag höll på at frysa ihjäl. när hon till slut kom så åkte vi till söder och försökte hitta ett par jeans men inte fan gjorde vi det så vi åkte hem igen.

sitter just nu och lyssnar på muse nya album 'the 2nd law' som kom ut för några dagar sen. grymma är dom! 

Timmy Andersson

~text under bilden om hur stört mycket jag hatar blogg.se's kvalité på bilder~

1 vecka!

nu är det bara en vecka kvar tills mcfly bibeln 'unsaid things' kommer ut. ska isolera mig från verkligheten så fort jag får boken och ba läsa ut hela på en gång. finns inte en chans jag kommer kunna släppa den förräns jag är helt klar. no way!
 
ifall det undgått någon så var det kanelbullens dag idag och folk som känner mig vet att jag hatar doften av nybakade kanelbullar. har dock fått stått ut med de hela dagen eftersom hela skolan luktade kanelbulle. usch! 

Raging waters flood the valleys of your mind

det har inte regnat på hela dagen men såklart så ska det börja göra det så fort jag går av tunnelbanan och ska hem. mys! nej men, har haft foto & ljudproduktion idag. var så sjukt stressad under fotolektionen dock så jag, elina & nora satt mest och asgarvade för vi var så stressade.
på ljudproduktionen skulle vi göra jinglar och min grupp fick temat 'elektronisk musik'. vi har spelat in speakern men imorgon ska vi klippa ihop med musik osv. 

kände att det här blev ett otroligt intressant inlägg, eller inte. här har ni en awesome låt för att liva upp det här.
11 dagar kvar tills architects, while she sleeps & heights med jennifer, kommer bli awesome!

Svartvitt

redigerar lite bilder till foton för skolan. de ska dock inte vara svartvita men valde att göra de här. men ah, här är några iallafall.

Kör vi igen då!

har inte bloggat på ett tag då jag blivit så otroligt jävla arg på att hålla på med bloggdesigner, koder och allt vad det är. men nu har jag äntligen fixat det och jag är ganska nöjd. några småsaker jag vill fixa till men det får duga så länge. blev det någorlunda bra iallafall?

från peace&love i somras.