Accurate video is accurate

när det finns lika failade personer som en själv i denna värld ♥

So I'll spend my Christmas with you

bara jag som börjar få värsta julkänslan? får typ julkänsla vartannat år och hade ingen alls förra året så nu jävlar!!! även fast julafton var hundra gånger bättre när man var liten så är det fortfarande mysigt. har dock nada pengar att köpa julklappar för.. fattig student osv!

har så stört mycket att göra den här helgen. fotouppgift, svenska, samhäll och media, det är galet! 

happy bunnies 

Typ jag och min mamma minst en gång per dag





Two strangers with no one to miss us

tänkte bara informera alla att det är numera väldigt mycket snö i stockholm. ifall någon hade missat det liksom. men det är mys!

haft en hyffsad bra dag i skolan idag. började dagen med att spela in podcast med elina och det är faktiskt ganska roligt! hade senare svenska och idrott där vi hade dans. hatar egentligen att dansa med skolan för det är alltid såndär 'steg ihop' dans som man lärde sig när man var typ 5. ja, jag har dansade i 11 år så jag är ganska trött på sånt, hahah. men det var ganska kul iallafall eftersom min klass är så jävla bäst. hade ett litet 'soul train' på slutet också när alla gick igenom två och två och dansade. alla hade sån jävla inlevelse! hahah snuttisar. 

Ha, idioter


Flera hundra skitungar skulle lära sig att rappa!

maskinen var så jävla kung i lördags. dom är så stört bra live och ba ahh! var otroligt kul och träffa finaste elin igen också!

'Voldemort is on my case!'

bara haft vanliga och tråkiga lektioner idag, alltså samhälle och svenska. fast de har ändå varit en helt okej dag. på samhälle så kollade vi på en sjukt intressant dokumentär. och svenska lektionen blev så stört rolig då jag, nora och erik var på världens konstigaste humör och bara asgarvade åt precis allting. åh, älskar såna moments! 
retards ♥

imorgon kommer finaste elin hit och så blir det maskinen på kvällen. kommer bli awesome!

Parkway drive!

parkway drive och emmure var så brutalt jävla grymma igåkväll! dock så höll jag ärligt talat på att dö under första låten på pwd för vi långt fram i mitten och ja.. brukar aldrig ha problem med att bli mosad och kastad hit och dit men jag fick ärligt talat panik och trodde seriöst att jag skulle bryta ungefär alla ben i min kropp, hahah! så vi drog oss tillbaka lite och då blev allt awesome! idag är jag dock trött som ett jävla as och vill helst bara gå och sova i ungefär ett år. 

20 november 1986..

.. så föddes världens finaste oliver scott sykes. grattis! ♥

LTA & The Used

var som sagt och såg lower than atlantis och the used igår på frysen med jennifer och det var så jävla grymt! lite synd att det inte verkade som någon visste vilka lower than atlantis var men men. the used var dock så sjukt bra! har väntat aslänge på att se dom och det var verkligen värt väntan. åh, vill bara se dom igen! 

Found a box of sharp objects

herregud vad jag längtar till söndag. ska se the used och lower than atlantis på frysen med franksterino och det kommer bli så jävla awesome! ville se the used 2010 då de skulle spela på pier pressure men de ställde ju in det.. men nu!!! är dock lite besviken att de inte kommer köra on my own eller I'm a fake men vafan. är nog bra att de inte kör on my own för då hade jag väl dött eller något haha.

My three words have two meanings

finaste elina idag. fotolektionerna är lätt det bästa med skolan. grymt är det!
har lite ångest inför imorgon dock eftersom vi ska hålla tal på svenskan. hatar verkligen det! men det är sånt man måste göra..

nu ska jag, pappa och timmy kolla på dead silence (filmen jag förövrigt ska hålla tal om imorgon, har dock sett den förr) eller fortsätta titta på fotbollen. vet inte riktigt, haha.

Charlieissocoollike

charlie är den youtubare som jag följt allra längst. har följt han i drygt tre år och de senaste året har jag inte kollat på någon av hans videos. vet inte riktigt varför men jag har bara inte gjort det. men idag när han la upp en video som hette 'I'm scared' var jag tvungen att titta. snacka om igenkänningsfaktor under hela videon. typ exakt sådär jag känner varje dag i stort sett. hoppas han kommer ut ur det snart iallafall, för det är så sorgligt att se han sådär.

Oliver Scott Sykes


U.N.I

finaste klassen idag på idrotten som jag inte var med på. 

and I'm thinking that I'm unaware, I keep my feet on the ground, keep looking around to make sure I'm not the only one to feel low, because if you want I'll take you in my arms and keep you sheltered from all that I've done wrong.

Studio

var i studion idag i skolan. alltid lika roligt. 
tryck HÄR för att få se fler bilder från idag!

har inte bloggat speciellt mycket på senaste tiden. förklaringen till det är för att jag opererade mig i munnen och allt är typ skit efter det såatteh ja.

RIP Mitchell Adam Lucker

'There's no easy way to say this. Mitch passed away earlier this morning from injuries sustained during a motorcycle accident. This is completely devastating to all of us and we offer our deepest condolences to his family. He will be forever in our hearts.

R.I.P. Mitchell Adam Lucker - We Love You Brother'

är i chock.