Design

min blogg är för tillfället helt kaos för jag håller på och fixar med designen och det går inte riktigt som jag vill.

Så jävla glad


Memory lane

kollade igenom lite bilder och såg att det var exakt år sedan alla fotoklasserna var på barnens ö tillsammans. aw.

I've reached the verdict that mostly I'm a bore

haft ljudprod och svenska idag i skolan. hade en presentation om realismen i svenska med min basgrupp och vi var tvungna att spela upp vår presenation i slowmotion för jag pratade så jävla fort. eheheh. nu ska jag njuta och tänka på hur otroligt bra min skola är som har gjort att jag inte har några schemalagda lektioner på fredagar vilket gör att jag alltid har långhelg. så jävla härligt! 

johanna och jag i våra coola snapbacks.

Dougie Lee Poynter & Lara Carew-Jones


hennes liv kan ju inte vara sådär jättejobbigt.. ja menar titta bara på honom. ughhhh alkjdghajkdg heta jävel.

Hold out your hand and lean upon me


världens mest ovärda dag idag. skulle fotat med elina & nora innan skolan men nora försov sig så det sket sig. så elina och jag käkade lunch i forum och drog sedan till skolan och ni tror inte att var lärare var sjuk? jo. vi hade alltså inte behövt åka dit överhuvudtaget. lyckat, haha.


I'll be the one to make you smile again.

I believe in every breath you breathe


King Charles - Love lust
Jack White - Freedom at 21
Other Lives - Tamer animals
Last Days of April - Aspirins and alcohol
Dive Bella Dive - Animal
La Dispute - A letter
lite musiktips ba sådär.

Everyday feels like a Monday

slutade för att ungefär tre timmar sedan men jag sitter fortfarande kvar med ida & gabriella för vi håller på med vårat grupparbete. tråkigt värre. vill bara hem.

Wednesday Addams

wednesday addams måste vara världens coolaste unge, hands down. 


har inte varit den bästa dagen idag. var tvungen att vända efter havla vägen till skolan för jag hade så otroligt ont i huvudet och mådde illa så jag kände att jag inte kunde sitta kvar på tunnelbanan. så jag åkte hem igen och totaldäckade i soffan. vid 2 var jag dock tvungen att sticka iväg till tandläkaren för jag har skjutit upp det två gånger redan. fick då veta att jag måste operera bort ben så att den där jävla tanden kan komma ut någon gång. låter ju jättemysigt, eller hur? ugh, döda mig.

This is the anthem for all you cowards


Jag gråter bara i regnet

igår åkte jag och pappa ut till norrtälje efter skolan för jag skulle intervjua pappas gamla kompis som är en rockproducent eftersom vi fick en uppgift i ljudproduktion att intervjua en person som håller på med ljud. så vi åkte ut dit fikade, grillade och så intervjuade jag skogsberg som han heter. sen satt pappa, skogsberg, max och jag i studion i flera timmar och lyssnade på musik osv. 

har otroligt mycket läxor och skolarbeten att göra i helgen så jag kommer nog inte ha speciellt intressanta saker att säga så, vi hörs när vi hörs!

bildbrist. jag & timmy för ett x antal år sedan.

I'm glad I shared this with you


om ni bara visste hur mycket jag vill spola tillbaka tiden till denna dag, den 7 april 2012. dagen då både jag och min finaste elin såg våra gudar för andra gången. köade i tretton timmar utan för hammersmith apollo i london, träffade mcfly vänner, hamnade i mitten nästlängst fram och såg människorna som göra vår liv värda att leva typ. hände dock vissa saker som förstörde perfektionen i det hela, men det gör inget, för det var så jävla awesome ändå. hoppas verkligen att vi kan göra om allting i mars då det går rykten om att mcfly ska ha en uk tour. 

How will you be remembered?


Finast

bild snodd av emelie.

If this is love, then love is easy

kom nyss hem ifrån en dag på stan med mina fina. dock så otroligt trött nu, wah!


hahah gullig stillbild på tom! det här är iallafall mcfly's nya låt som de spelade för första gången i fredags och den är ju så otroligt bra. ungefär som alla deras låtar är.. men seriöst, förstår inte hur de kan lyckas gång på gång. åh, mina pojkar ♥

El party

kom nyss hem ifrån tina som hade fest eftersom hon fyllde år igår. var hyffsat roligt även fast jag inte kände speciellt många. 

mina två gamla bästa vänner och jag

Igårkväll

igårkväll var jag på kapten röd med johannisen & fanny. efter det mötte jag elina och vi stack till apberget där mg hade insparksfest för ettorna. sjukt kul tills polisen kom och de flesta stack, hahah. älskar iallafall mina vänner och min skola och allt typ

No one does it better

har haft foto & ljudprod hela dagen idag. roliga lektioner men på foto var vi tvungna att fråga okända människor ifall vi fick fota dom och sånt är så jobbigt. vi fick iallafall ihop 6-7 personer så det var ändå helt okej. 
kvalitén på blogg.se får mig att vilja gråta

Mamma sa, lek aldrig med grannens barn

åh, är så trött! måndagar i skolan är lätt den jobbigaste dagen. börjar dock inte förräns halv 11 men samhäll och svenska är så tråkigt att jag bara vill dö. förstår verkligen inte folk som går samhällsinriktningen, hur orkar ni? 
imorgon har vi idrottsdag så då ska jag och mina tjejer dansa afrikansk dans, hahaha. hejochhå!

I got too close for comfort

detta måste vara ett av deras bästa performance någonsin. så mycket känslor de lägger ner i sin musik.. älskar dom så mycket att det seriöst gör ont, och den här låten har alltid betytt så otroligt mycket för mig. herregud.

I can't escape this place, it's in my mind


vill ha brunt hår igen. 

Dive Bella Dive: Sammy Battle


spend the night living
animal
blue jeans
lyssna på låtarna jao.