Black and white
















I was born, I have lived, I will surely die

efter skolan idag så överraskade jag, johanna, erik och linn elina med kakor och trocadero eftersom hon fyller år imorgon!
mysigt!

The brightest light cast the darkest shadows


I'm losing my grip on reality

idag var en såndär skön dag i skolan. från halv 9 till 2 så hade vi foto och då skulle vi fota bilder i olika färgskalor osv och det var skojsigt. efter det hade elina och jag ljudproduktion vilket var lite mindre roligt eftersom vi har för lite material för en uppgift vi håller på med.. men det får vi fixa till imorgon.

resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt vilket det känns som jag inte gjort på hundra år typ. så vi höres!
en fin nora

Concert photography



några bilder från min digitalkamera som jag haft med på lite olika konserter/festivaler i somras. åh vill tillbaka.

Winnerbäck


var och såg lars winnerbäck på grönan igår med fina vänner. jag skulle väl inte precis klassas som ett av hans största fans men det var faktiskt bra. kände mig dock lite halvdum när jag stod där och inte kunde en enda låt men men!

nu måste jag plugga. oh joy.

Blue Jeans


Serious underground dance vibes

herremingud så trött jag är. kom nyss hem från elina där jag, linn och johanna sov över med henne och hennes urgulliga katt. vi hade det iallafall jättemysigt och lagade asgod mat, dansade lite till beyonce, kollade på nightville och dear john och blev förbannade över hur galet snygg douglas booth är. 

nu ska jag bara ta det lugnt hela tiden och kanske försöka börja på en bildanalys som ska vara klar tills på onsdag. åh, skolarbeten..

They lit up the night and the colour was red


alltså ibland undrar man ju..
nejmen hallå där. sitter och fixar mig lite smått för jag ska möta elina och johannisen och någon kompis till henne om ett tag och så ska vi till grönan för att se eldkvarn. inte riktigt min stil men vafan, hellre det än att sitta hemma och inte göra någonting, right?

Fabulous ginger diva princess


alan anthony ashby. ♥

Ett fel närmare rätt


ungefär så här bra går det när min brorsa ska ta en bild på oss med min systemkamera. dutti.

aloha mi amigos. har börjat min helg redan idag då min skola är så episk och har gett oss ledigt på fredagar. skönt som fan! efter skolan idag när jag fick helg så blev jag upphämtad av timmy och pappa och vi begav oss ut till grödinge för att fika med farfar. senare på kvällen åkte vi även till farmor och käkade middag. och nu sitter vi hemma och har "egen tid" som timmy så fint kallade och det betyder i stort sett att vi sitter vid varsin dator samtidigt som pappa tittar på tv. sociala familjen på g.

I'm Mr Reckless with a capital R


då var första skoldagen avklarad. var dock bara där i ca 30 min för att få busskort osv. efter det drog jag och några vänner till forum och käkade och gick runt i affärer. åh har saknat mina finisar!

fick även tillbaka min dator men måste tillbaka med den imorgon eftersom photoshop inte funkar. orkar inte.
nu ska jag dra hem till far min och träffa bror min. tjao.

Emmure


är så otroligt jävla pepp på att se emmure i november då de ska vara förband till parkway drive. så jävla fett!

Finbesök från Karlskoga


har haft finbesök utav finaste elin sen i söndags. det har varit asmysigt och vi har haft massvis med skoj. ikväll åkte hon dock hem, men vi ses nog snart igen!

en lite mindre rolig sak är att min skoldator har gått sönder så jag var tvungen att lämna in den i skolan. detta betyder att jag nu sitter med min gamla laptop som är otroligt liten och seg och saknar program som ps, bridge osv. åh varför går allt i mitt liv sönder?

Imagine living like a king someday.

tjo! ligger i soffan och degar efter att ha tryckt i mig ett kilo chips, okej kanske inte direkt ett kilo då men ah.
denna dag började inte speciellt bra då jag inte somnade förräns halv sex imorse på grund utav insomnia. usch, vad jag hatar det.. efter ett fåtal timmars sömn åkte jag och mamma till liljeholmen för att jag skulle ta min sista gardasilspruta. självklart var det stängt så jag får åka dit på måndag istället. vi käkade iallafall lunch där och jag blev förälskad i flera plagg inne på gina. fick dock bara med mig en t-shirt eftersom jag inte har några pengar nu. sorgligt. 


Greatest man on earth


Let's try this again shall we?


tjenare! cassandra här. fick för mig att börja blogga igen så jag gjorde en ny blogg eftersom min farmor läste min förra.. vilket var skälet till att jag satte lösen på den och slutade. men blev sugen på att börja igen så, hej.

Välkommen till min nya blogg!